Napraznicul
Năpraznicul (Geranium robertianum), este o plantă medicinală cu o actiune miraculoasa in bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer.

RECOMANDAT PENTRU:

- Fibrom uterin, chisturi ovariene, tumori benigne în general:

Cercetări foarte recente au pus în evidenţă faptul că năpraznicul conţine, într-o cantitate neobişnuit de mare, germaniu, un oligoelement cu efect de stimulare a oxigenării celulare deosebit de puternic; se pare că această intensificare a oxigenării celulare este cheia vindecării tumorilor atât maligne cât si benigne.

-Cancer pulmonar, mamar, intestinal: Tratamentul se asociază cu regim vegetarian cu foarte multe crudităţi, sau regimul Oshawa. Se poate asocia şi cu alte plante şi remedii.

-Sterilitatea la femei, tulburările de ciclu menstrual (sângerări prelungite, amenoree):

-Colite de fermentaţie

-Bolilor intestinale cronice

-Herpes, herpes genital: Se fac spălaturi locale cu un decoct concentrat de năpraznic

-Sterilitatea la bărbaţi, impotenţa: Are efecte mai ales în impotenţa hormonală şi psihică (mai puţin în cea vasculara).

” ‘radiere, sechele după iradiere: Ceaiul de Năpraznic este foarte folositor pentru a combate imediat efectele iradierii, precum si pentru a îndepărta anumite sechele. Este eficient în prevenirea şi combaterea bolilor de piele care apar în urma expunerii excesive la soare,

clusiv cancerul de piele.

MOD DE PREPARARE:

Se face un decoct din două linguri mari de plante la 500 ml apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se fierbe 1 minut acoperit, se răceşte 15-20 minute tot acoperit, după care se strecoară.

MOD DE ADMINISTRARE:

Se beau trei căni de ceai pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de mesele principale cu 20-30 de minute. Pentru un rezultat mai benefic, se recomandă folosirea ceaiului împreună cu Tinctura de Năpraznic (se pune o lingură de tinctură într-o cană de ceai).

ATENŢIE! Pentru ceaiul de Năpraznic nu se foloseşte apă de la robinet, ci doar apă plată, sau apă de izvor care nu trebuie să fie mai veche de 48 de ore.

 

Tags: ,

Cautare

Etichete