Slabire
Mod de preparare:

La 500 ml. apa rece sc pune 2 linguri de plante si se lasă la macerat seara pana dimineaţa. Dimineaţa se pune la fiert, se da in clocot se opreşte din fiert si se lasă la răcit acoperit. Mod de întrebuinţare: Se va consuma cate un pahar înainte cu 20 – 30 de minute de mesele principale neîndulcit, sorbitura cu sorbitura ca si cafeaua. Tratamentul se va urma pe durata a 1 – 3 luni in funcţie de greutatea organismului. După o luna de cura cu ceai se va observa o scădere in greutate cu pana la 8 kilograme.

Conţine:

Un amestec din 16 plante medicinale, cele mai importante sunt: Păpădie (Taraxaacum officinalis), Crusin (Rhamnus frangula). Coada calului (Equisetum sylvaticum), Soc (Sambucus nigra). Mesteacăn (Betula verrucosa), Turita mare (Agrimonia eupatoria). Ienupăr (Juniperus comunnis).

Pentru personale care suferă de obezitate pe fondul unei proaste funcţionari a glandei tiroide este indicat si recomandat folosirea in prealabil a ceaiului împotriva afecţiunilor tiroidiene care are rol de a regla hormonal glanda tiroida, urmând apoi o cura cu ceai de obezitate.

Rol terapeutic:

Acest ceai are un efect de ceai diuretic, laxativ, sudorific. favorizând arderile catabolice. dizolva grăsimile, elimina surplusul de apa din organism, stimulează fierea si rinichii.

Aceasta combinaţie ajuta si persoanelor care suferă de arterita sau de alte boli circulatorii. Regimul alimentar:

Pe perioada curei cu ceai se va consuma mai putina pâine, paste făinoase, prăjeli, afumături, grăsimi, alcool, mâncăruri picante. Se va diminua consumul de zahar. Se recomanda consumul de oțet de mere.

Tags: ,

Cautare

Etichete