Tinctura de soc
Extract hidroalcoolic 100% natural,din SOC (Sambucus nigra)ambalat in flacon de 500ml.

In urma cu cateva sute de ani, cand campiile si dealurile noastre erau acoperite de codri adanci si neumblati, aceste fructe erau la mare cinste, fiind un leac pentru bolile cele mai indaratnice: de la incuierea pantecelor si pana la bube rele sau otravire. Apoi, treptat, traditia s-a pierdut, iar taina lor a mai ramas cunoscuta doar catorva vindecatori populari. Oamenii nu au mai avut incredere in aceste bobite cu gust nu foarte placut, ba chiar a aparut credinta ca sunt otravitoare.

Mod de preparare: Se culeg fructele de soc neajunse complet la maturitate, care au o culoare roşie spre violet, din care se prepara un suc prin zdrobire şi stoarcere. Acest suc va fi combinat apoi in proporţia 1:1 cu alcool – un pahar de suc este amestecat cu un pahar de alcool alimentar de 90¡ -, după care se pune in sticle.

Recomandări şi mod de utilizare:

Obezitate, îngrăşare, constipaţie, constipaţie cronică – se face o cura de lunga durata cu tinctura de soc. În prima zi se ia 1 linguriţă, la ora 18:00; a doua zi se iau 2 linguriţe la aceeaşi ora s.a.m.d., până în ziua a şaptea, când se ajunge la 7 linguriţe luate odată. Se menţine aceasta doza vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un şoc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare per ansamblu.

Acnee, eczemă alergică – se ia 1 linguriţă de tinctura de fructe de soc in jumătate de pahar cu ceai depurativ, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul se face minimum 3 luni, pentru ca procesele de dezintoxicare sa fie complete. Pe parcursul tratamentului se elimina din alimentaţie carnea, zaharul si produsele cu aditivi alimentari.

Psoriazis, boli de piele grave – se face o cură de 30 de zile cu tinctura de boabe de soc, administrata în doze progresive, de la 1 la 7 linguriţe zilnic, ca in cazul obezităţii. Este un tratament drastic, care va accelera foarte mult procesele de dezintoxicare, favorizând vindecarea acestor boli.

Tulburări hormonale diverse – cura de lungă durată cu tinctura de fructe de soc are efecte excepţionale mai ales în cazul afecţiunilor endocrine care apar corelat cu tratamentul medicamentos alopat abuziv. Se ia 1/2 – 1 lingură de tinctura diluata în jumătate de pahar cu apă dimineaţa, pe nemâncate, si aceeaşi doză seara. În cazul chistului ovarian si al ovarelor polichistice, fibromului uterin şi mastozei, în special atunci când acestea sunt asociate cu constipaţia, acest tratament are o eficienţă excepţională, mai ales dacă este asociat cu o cură cu ceai de Mărul Lupului.

Cancerul – s-a constatat că mai mult de 75% din cei care ajung să sufere de aceasta cumplita maladie se confrunta – fie ca îşi dau seama, fie că nu – cu o constipaţie cronică, care perturbă grav procesele naturale de eliminare a toxinelor, precum şi cele de asimilare şi de reglaj endocrin. O cură de 1 lună, în care se iau 3 linguriţe de tinctură de fructe de soc pe zi, are un efect de eliminare a toxinelor extrem de benefic atât în tratarea bolii canceroase, cât şi pentru prevenirea ei.

 

 

Cautare

Etichete