Inima








Indicaţii:

Palpitaţii, cardiopatii, cardiopatie ischemica, înţepături, suflu sistolic, oboseala cardiaca, anghina pectorala,  insuficienta coronara, extrasistola, tulburări de ritm cardiac, nevroza cardiaca.

Mod de preparare:

La 500 ml apa se adaugă 2 linguri de plante si se lasă la macerat de scara pana dimineaţa când se pune la fiert si seda in clocot, sc opreşte din fiert, se acoperă si se lasă la răcit.

Mod de întrebuințare:

Ceaiul mai sus preparat se bea in cursul zilei călduţ. înaintea meselor principale (dimineaţa, la prânz si scara) cate un pahar (cea 150 ml) cu 30 minute, neîndulcit sau îndulcit cu miere de albine poli flora.

Conţine:

Un amestec din 22 de plante medicinale, cele mai importante sunt: Paducel (Crataegus monogyna). Talpa gastci (Leonorus cardiaca). Cimbrişor dc camp (Thymus serpillum), Valeriana (Valerianna officinalis). Urzica (Unica dioica). Ghimpe (Xanthium spinosum). Ciuhotica cucului (Primula Veris).

Pentru cei care suferă dc anghina pectorala, se poate face următorul preparat care se poate consuma in paralel cu ceaiul: 500 g. pătrunjel proaspăt, frunze si rădăcina, se pune intr-o sticla peste care se toarnă 1 L vin negru de casa. Se lasă la macerat 20 dc zile si se agita sticla o data pe zi. Se consuma dimineaţa 50 ml.

Durata acestui tratament este de 1- 3 luni. putând fi urmat si preventiv, neavând contraindicaţii Pentru persoanele cate au suferit un infarct miocardic se recomanda ca si tratament preventiv obligatoriu Rol terapeutic

Calmant, liniştitor, tahicardii. îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, tratează nevrozele cardiace si bolile inimii cu substrat nervos, calmează palpitaţiile.

Tags: , ,

Cautare

Etichete