Tinctura de Ienupar
Extract hidroalcoolic 100% natural din IENUPAR(Juniperus communis)  , ambalat in flacon de 500ml.

Adjuvant in:

-Pietre la rinichi,supraponderabilitate,boli de piele,acnee,psoriazis,cistita,nefrita,elimina surplusul de apa la nivelul piceoarelor,guta,reumatism,cura de slabire

Efect terapeutic:

Cistita, nefrita, pielonefrita, uretritele: Se ia o linguriţa de tinctură în jumătate de pahar de apa, pe stomacul gol, de trei ori pe zi (atunci când afecţiunea este acută, se pot lua şi şase linguriţe pe zi). În infecţiile urinare şi renale, tratamentul cu ienupăr are efecte imediate in 24-48 de ore dispar aproape complet simptomele supărătoare. Este important însă ca tratamentul sa nu fie oprit, deoarece boala poate reapărea. De asemenea, efectul antiinfecţios al ienupărului nu ţine loc de sistem imunitar, care este factorul esenţial pentru ca cistitele, nefritele, uretritele să nu recidiveze.

Pietre la rinichi si la vezica (mai ales uraţi), chisturi renale. Se foloseşte tinctura de ienupăr în acelaşi mod descris mai sus (la cistita).

 Supraponderabilitate, obezitate, reţinere de apă în ţesuturi (inclusiv cea generata de folosirea anticoncepţionalelor) Pentru a obţine o scădere rapidă în greutate, se va lua, trei zile la rând, câte o lingura de tinctură de ienupăr, într-un pahar cu apa, de doua-trei ori pe zi. Apa va fi astfel eliminată prompt din ţesuturi, care-şi vor pierde rapid aspectul “pufos”.

 Boli de piele (alergie, acnee, psoriazis) Se face un tratament de 21 de zile cu tinctura de ienupăr: o linguriţă de tinctură, diluată într-un pahar de apă, se ia de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru a amplifica efectul detoxifiant al ienupărului, este bine sa fie făcută şi o cură cu ceai depurativ.

Cautare

Etichete